Overslaan en naar de inhoud gaan

People

Het hart van Transport Herve en Herve Coldstore

We zijn trots op onze medewerkers! Deze mensen zijn onze grootste troef en vormen het hart van de Herve-groep. Iedere medewerker is het gezicht en de stem van de organisatie naar alle stakeholders toe. De groep verwacht van haar medewerkers om kwaliteit, service en duurzaam ondernemerschap uit de dragen in iedere actie

Selectie en ontwikkeling van onze mensen

Aan de hand van concrete selectie- en rekruteringsprocedures gaan wij op zoek naar gekwalificeerde en getalenteerde individuen. Daarnaast investeren wij dagelijks in de ontwikkeling van talent, kennis en vaardigheden van ieder individu om motivatie en oprechte betrokkenheid te maximaliseren. De medewerker krijgt de kans om zich volledig te ontplooien door de brede waaier aan opleidingen die we aanbieden. Van vakbekwaamheid voor onze chauffeurs, specialisatie in boekhouding en informatica tot cursussen en workshops over het milieu en preventie.

Veiligheid

Iedere dag opnieuw staan onze chauffeurs en logistieke medewerkers voor de belangrijke taak om veilig de goederen van de klant tot de juiste bestemming te brengen. Om de veiligheid op de werkplaats en onderweg te garanderen, bieden wij aangepaste opleidingen aan.

Planet

Energie- en waterverbruik

Groencertificaat: Aan de hand van dit certificaat tonen wij aan dat het volledige elektriciteitsverbruik voor 100% afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het elektriciteitsverbruik CO²-neutraal. 

Nieuwe burelen: onze burelen beschikken over de beste isolatiematerialen en de meest moderne  en efficiënte technieken van verlichting, verluchting en verwarming.

Stapelrekken in de gekoelde ruimtes: dankzij onze stapelrekken zijn wij in staat om maximale efficiëntie en comfort te garanderen in de gekoelde ruimtes, en dit me een minimaal energieverbruik.

Carwash met biologische afvalbehandeling: wij beschikken over een car- & truckwash die het ons mogelijk maakt om 70% van het waterverbruik te recycleren. 

Mobiliteit

Efficiënte reisplanning: de dispatchers zorgen voor de meest efficiënte reisplanning van de vrachtwagens. Dagelijks streven zij naar meer uitgevoerde opdrachten met minder afgelegde kilometers.

Euro 5 en 6 motoren: als logistieke dienstverlener zijn wij ons ten zeerste bewust van de impact van onze activiteiten op het milieu. Om de CO²-uitstoot van ons wagenpark te beperken, zorgen wij dat alle vrachtwagens uitgerust zijn met de nieuwste Euro-motoren.

Elektrische heftrucks en transpaletten: elektrische heftrucks en transpaletten zijn stiller en hebben geen CO²-uitstoot.

Multitemperatuurvrachtwagens: Dankzij onze Multitemperatuurvrachtwagens en -opleggers zijn wij in staat om in 1 vrachtwagen goederen onder 3 verschillende temperaturen te transporteren. 

Doorlichting van de CO²-uitstoot: na uitgebreid onderzoek naar de verschillende mogelijkheden om de uitstoot van CO² drastisch te verminderen, realiseerden wij in 2013 een CO²-reductie van 30% door over te schakelen naar meer elektrische motoren in ons wagenpark.

Profit

Samen efficiënt en productief werken

De komende jaren leggen Transport Herve en Herve Coldstore de focus op groei door een duidelijke marktpositie in te nemen, expertisegroei te ontwikkelen en sterke diensten en producten aan te bieden. Om dit te realiseren focussen wij op waarde creatie in onze bedrijfsprocessen en -structuren door adequaat en doeltreffend te werken en door verspillingen en afval tot het minimum te herleiden. Wij maken het verschil door voortdurend op zoek te gaan naar duurzame samenwerkingsverbanden: intern tussen medewerkers, extern met producenten, handelaren en collega's in de sector. Onze jarenlange ervaring heeft ons aangetoond dat het bundelen van individuele kennis zorgt voor voordelen op lange termijn voor alle partijen. 

Kwalitatief en transparant werken

Transparantie zowel intern als extern: dat zijn de kernwoorden om hoogstaande service te kunnen bieden aan onze klanten. De missie van onze bedrijven is zeer duidelijk. We houden het echter niet bij loze woorden: onze alledaagse inzet voor de allerbeste service bevestigt dit, tegenover iedere stakeholder. binnen het bedrijf geldt hetzelfde motto: duidelijke communicatie en een vrije stroom van kennis en informatie tussen alle medewerkers.

Onze historiek

Onze geschiedenis sinds 1963…

Onze missie

Gespecialiseerd in geconditioneerd transport en opslag.

Wat maakt ons uniek

Flexibele oplossingen op maat met een excellente service.

Op zoek naar een betrouwbare partner in transport & coldstore?